Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان با اشاره به اینکه تقاضای شخصی در بازار طلا وجود ندارد گفت: تمام تقاضای بازار طلا برای سرمایه گذاری است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، هوشنگ شیشه بران عصر امروز یکشنبه در نشست خبری دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت فلزات گرانبها، طلا و سنگهای قیمتی اصفهان گفت: در زمان و شرایط اقتصادی بدی قرار داریم و اگر چه شاهد مشکلات اقتصادی در کشور هستیم اما این مشکلات در همه جهان وجود دارد و این بدین معناست که ما نمی‌خواهیم و نمی‌توانیم به دور از جهان کار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نمایشگاه را بستری برای تولید، فروش و صادرات دانست و افزود: نمایشگاه می‌تواند زمینه ارتباط با دیگر کشورها باشد و باید در همین شرایط سخت، مدیریت خوب خود را نشان دهیم.

وی با تاکید بر اینکه مدیران لایق شرایط سخت را مدیریت می کنند، گفت: مدیریت در شرایط سخت هنر است در غیر این صورت در شرایط عادی چندان نیازی به مدیریت خاص نیست و باید مدیریت بحران را به خوبی اجرا کنیم.

شیشه بران با اشاره به فعالیت هزار و ۳۰۰ واحد صنفی مرتبط با طلا و جواهر در اصفهان اظهار کرد: تمام تقاضایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد برای مصرف شخصی نیست و تنها برای سرمایه گذاری است،  این در حالی است که متاسفانه از تعداد هزار و ۳۰۰ واحد صنفی بسیاری از آنها نیمه فعال یا با ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیت و توان خود کار می‌کنند.

دلار نباید نا امیدمان کند

رییس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان با بیان اینکه ایران ۷ هزار سال سبقه تولید طلا دارد، گفت: اولین سکه داریک در بین النهرین که آن زمان مربوط به ایران بوده است، ضرب شده اما شرایط فعلی به هیچ وجه با پتانسیل تولید ایران در این زمینه همخوانی ندارد.

وی با اشاره به فعالیت ۳۶ هزار واحد صنفی مرتبط با طلا و جواهر و فلزات گرانبها در کشور افزود: این رقم رقمی قابل تامل است و شاغلین به کار در این واحدها اعم از طلاسازی، نقره سازی، مهره سازی و واحدهای فروش و کل واحدهای مرتبط است.

وی با بیان اینکه دلار ۸ هزار و پانصد تومانی نباید زمینه دلتنگی و ناامیدی ما را فراهم کند، تصریح کرد: امروز باید در شرایط سخت در کنار هم دلگرم و امیدوار باشیم و باید بدانیم نمایشگاه بستری برای استفاده از تمام ظرفیت هاست.

رییس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان با ابراز تاسف از عدم رغبت فعالان این صنف به شرکت در نمایشگاه اظهار کرد: دلتنگی بزرگ من این است که مدت انتظار برای شرکت در نمایشگاه هنک کنگ ۱۳ سال است، در حالی که در اصفهان که اولین استانی است که استاندارد ملی در مورد فلزات را ثبت کرد باید از افراد صنف خواهش کرد تا در نمایشگاه شرکت کنند.

تلاش برای راه‌اندازی شهرک طلا

شیشه بران با اشاره به اینکه اصفهان در طول ۱۲ سال بهترین نمایشگاه طلا و جواهر را در سطح کشور داشته است، افزود: در زمینه ساخت شهرک طلا، جواهر و فلزات گرانبها اتحادیه تلاش خوبی داشته است تا این شهرک به عنوان یک شهرک کارگاهی، تولیدی و توریستی راه اندازی شود.

وی با بیان اینکه اصفهان در سبک و سیاق طلاسازی سرآمد ایران است گفت: اصفهان در سبک و سیاق النگو، حلقه و زنجیر اساتید بسیاری دارد و در این تولیدات نمونه است و نباید فعالان این صنف به برگزاری نمایشگاه بی رغبت باشند.

وی در حاشیه بودن را به ضرر این صنعت دانست و اظهار کرد: چرا نباید از صنعت طلا و جواهر که می‌تواند چرخش مالی خوبی ایجاد کند حمایت کنیم و به جای آن از ترکیه که تا ۱۰ سال پیش هیچ ظرفیتی در این حوزه نداشت و تنها کارهای ما را پرداخت می‌کرد طلای قاچاق وارد کنیم؟  

رییس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان در خصوص واحدهای فعال اصفهان گفت: تعداد واحدهایی که کد رهگیری و استاندارد دارند حدود هزار و ۵۷۰ واحد است که کل مجموعه با احتساب نقره فروشان به حدود ۳ هزار و ۵۰۰ واحد می‌رسد و فلزات گرانبها شامل نقره و سکه هم می‌شود.

شیشه بران با بیان اینکه تمام مردم ایران به طور سنتی علاقمند به خرید طلا هستند، گفت: نزدیک به ۴۵ تا ۵۰ درصد تولیدات این صنعت تاکنون در اصفهان تولید می شد اما امروزه با توجه به شرایط بد اقتصادی اینگونه نیست.

وی در انتقاد به فروش سکه از طرف بانک مرکزی افزود: در حال حاضر بانک مرکزی عرضه کننده سکه است! مگر بانک مرکزی صراف است؟ در حالی که تولید سکه با بانک مرکزی است و خرید و فروش آن باید زیرنظر اتحادیه باشد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سکه طلا قاچاق کالا اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۵۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام

به گزارش تابناک اقتصادی؛ توانایی ایران در مسیریابی و غلبه بر تحریم‌های نفتی و دستیابی به رکوردشکنی فروش نفت خام در شش سال گذشته، نشان از انعطاف‌پذیری، خلاقیت و نگاه راهبردی کشور در مواجهه با چالش‌های اقتصادی دارد. علیرغم اینکه ایران با محدودیت‌های قابل توجهی در صادرات نفت مواجه است، موفق شده است فروش نفت خود را افزایش دهد و سالانه تا ۳۵ میلیارد دلار درآمد داشته باشد. این موفقیت را می‌توان ناشی از اجرای سیاست‌های نوآورانه و آینده نگر در حوزه انرژی دولت سیزدهم دانست که ایران را قادر ساخته است از فرصت‌های جدید بازار سرمایه گذاری کند، پایگاه مشتریان خود را گسترش دهد و درآمد‌های ارزی خود را افزایش دهد.

در همین رابطه پیرامون عبور ایران از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام برابر با میزان فروش در زمان برجام در سال ۲۰۲۳ میلادی با خانم زهرا فلاحی کارشناس انرژی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

زهرا فلاحی کارشناس انرژی در مورد مسیر خنثی سازی تحریم‌های تجارت نفت خام ایران گفت: رشد فروش نفت خام ایران نشان دهنده توانایی این کشور برای انطباق و تکامل در پاسخ به پویایی بازار در حال تغییر و فشار‌های ژئوپلیتیکی است. ایران با استفاده از استراتژی‌های بازاریابی جدید، تنوع بخشیدن به پایگاه مشتری و به حداکثر رساندن پتانسیل درآمد خود، توانسته است جایگاهی قوی در بازار جهانی نفت حفظ کند. این رویکرد پیشگیرانه نه تنها به ایران برای غلبه بر تحریم‌های اقتصادی کمک کرده است، بلکه این کشور را به عنوان یک بازیگر قابل اعتماد و رقابتی در تجارت بین المللی نفت معرفی کرده است.

علاوه بر این، موفقیت ایران در جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش نفت و گاز، جذابیت این کشور را به عنوان مقصد سرمایه گذاری و شریک استراتژیک در بازار انرژی برجسته می‌کند. ایران با تاکید بر تقویت زیرساخت‌های نفتی، توسعه میادین جدید نفتی و جذب سرمایه خارجی، به عنوان یک بازیگر کلیدی در جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز خود مطرح شده است. تمرکز بر ایجاد مشارکت‌های استراتژیک، ترویج سیاست‌های سرمایه‌دوستانه و ایجاد فضای کسب‌وکار مساعد، ایران را قادر می‌سازد تا به رکورد‌های سالانه سرمایه‌گذاری خارجی بیش از ۵ میلیارد دلار دست یابد.

این کارشناس انرژی در رابطه با بازسازی پالایشگاه‌های نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی و پایان تعمیرات بزرگ‌ترین پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا اظهار کرد: دولت سیزدهم ایران استراتژی جسورانه و مبتکرانه‌ای را برای تغییر تجارت انرژی خود و تضمین بازار‌های تضمین شده برای صادرات نفت خام خود در پیش گرفته است. ایران با دور شدن از شیوه‌های سنتی تجارت نفت و بهره‌گیری از تخصص فنی و مهندسی داخلی، فرصت‌های جدیدی را برای رشد و گسترش در بازار جهانی نفت شناسایی کرده است.

تصمیم برای تمرکز بر سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پالایشگاهی، نوسازی و ارتقای امکانات موجود، و مشارکت با شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند صنعت پالایشگاه، ایران را قادر ساخته تا وارد بازار‌های جدیدی شود و خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بخش انرژی آمریکای لاتین معرفی کند. امسال تعمیرات دو پالایشگاه نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی به دست مهندسان ایرانی به پایان خواهد رسید و شاهد از سرگیری کامل فعالیت بزرگ‌ترین پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا خواهیم بود.

وی ادامه داد: ایران از طریق سرمایه گذاری‌های استراتژیک در پالایشگاه‌های نیمه فعال در آمریکای لاتین، جای پای خود را در منطقه گسترش داده، عملیات پالایشگاهی را احیا کرده و خود را به عنوان ارائه دهنده پیشرو خدمات فنی و مهندسی قرار داده است. ایران با بهره گیری از تخصص و نبوغ ایرانی، خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بازار انرژی آمریکای لاتین، به ویژه در کشور‌هایی مانند ونزوئلا، که بازسازی پالایشگاه‌ها فرصت‌های جدیدی را برای همکاری و رشد باز کرده است، تثبیت کرده است.

زهرا فلاحی در پایان گفت: موفقیت ایران در عبور از تحریم‌های نفتی، افزایش فروش نفت خام و جذب سرمایه‌گذاری خارجی نشان‌دهنده چشم‌انداز استراتژیک و رویکرد نوآورانه این کشور در تجارت انرژی است. ایران با پذیرش فرصت‌های جدید بازار، تنوع بخشیدن به پایگاه مشتریان خود و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پالایشگاهی کشور‌های همسو با خود، خود را به عنوان یک بازیگر اصلی در بازار جهانی نفت معرفی کرده و خود را به عنوان یک شریک کلیدی در بخش انرژی تثبیت کرده است. در سال ۱۴۰۳ تعمیرات دو پالایشگاه نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی به دست مهندسان ایرانی به پایان خواهد رسید و مسیر توسعه صادرات نفت خام در سال جاری نیز تداوم خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • فراهم شدن شرایط جدید برای فروش برج‌های دو قلو شهرکرد
  • قیمت سکه امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • قیمت سکه امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام